De perfecte coach voor jou!

Deze drank ontleent haar unieke smaak aan diverse planten. Het is een uitstekende manier om uw lichaam te hydrateren en kan koud of warm worden gedronken.

De Thermojetics kruidendrank gaat ervoor zorgen dat je veel meer energie krijgt door een constante vetverbranding, gaat je vochthuishouding in balans brengen en zodoende je eventuele overtollige vocht afvoeren en kan je stoelgang verbeteren, indien je hem regelmatig warm drinkt.

Calorievrij en verkwikkend

Begint u uw dag graag met een vliegende start ? Waarom verruilt u uw gebruikelijke kop koffie dan niet voor een alternatief met weinig calorieën en slechts eenderde van de hoeveelheid cafeïne ! Deze opwekkende drank is een traktatie op elk moment van de dag.

Drinkt u veel koffie ?
Door te veel koffie krijgt het lichaam een tekort aan essentiële voedingsstoffen en neemt de schade door vrije radicalen toe. De plantaardige ingrediënten dragen ertoe bij dat u zich verkwikt voelt en veel energie heeft. Het is een smakelijk en veel milder alternatief voor koffie, of u hem nu warm of koud drinkt. U kunt een van de vier smaken ook gebruiken als basis voor een hele reeks verkwikkende drankjes.

Drinkt u liever frisdrank dan water ?
Er zitten gemiddeld zo'n zes suikerklontjes in één blikje frisdrank. Regelmatig een glas water drinken is erg belangrijk voor onze gezondheid en toch doen we dat nou juist maar zelden. Met de fruitige smaak van onze Herbalife Thermo Kruidenthee geeft u een glas water net dat beetje extra. In twee seconden heeft u zo een spannend alternatief voor al die ongezonde frisdranken. De ingrediënten van deze kruidendrank bevatten bovendien allerlei stoffen die een extra waarde toevoegen aan uw dagelijkse hoeveelheid vocht. Door een kopje Instant Kruidenthee te nemen in plaats van frisdrank of koffie krijgt u ook veel minder schadelijke voedingsstoffen binnen zoals geraffineerde suiker. Bovendien drinkt u zo voldoende water op een dag.

Drinkt u wel voldoende water ?
Wanneer we niet genoeg water drinken, krijgen we last van allerlei klachten die we in eerste instantie niet associëren met een watertekort in ons lichaam. Water is een van de vijf basiselementen van al het leven op aarde en elke cel van ons lichaam schreeuwt om een constante aanvoer om goed te kunnen functioneren. Door Instant Kruidenthee te drinken, vergroot u vanzelf de hoeveelheid water die u dagelijks tot u neemt en daarnaast bevat de thee een rijke samenstelling van voedingsstoffen.

Vindt u het moeilijk om al die overtollige calorieën te verbranden ?
Wanneer we teveel energie tot ons nemen (m.a.w. méér eten dan waar het lichaam behoefte aan heeft), slaan we dit op als lichaamsvet. Herbalife Thermo Kruidenthee drinken en regelmatig bewegen helpt dit voorkomen.

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediënten:
Thermojetics Kruidendrank bevat speciaal geselecteerde kruidenextracten.

  • Groene-thee-extract (camellia sinensis) - na uitgebreid onderzoek is aangetoond dat deze thee veel polyphenol antioxidant voedingsstoffen bevat; draagt bij tot een algemeen gevoel van welzijn;
    • Groene thee bevat cafeïne. Over het algemeen bevat een kop thee 33% minder cafeïne dan koffie;
  • Malva-Sylvestrisextract - werkt verzachtend op de spijsvertering;
  • Kardemonextract - helpt bij de spijsvertering;
  • Citroenschilextract - bevat veel bioflavonoïden;
Een kopje bevat slechts 5 (naturel) of 6 (fruitsmaken)calorieën .

Wist u dat ?

Wanneer we meer energie (calorieën) binnenkrijgen dan waar ons lichaam behoefte aan heeft, dan slaan we dat op als lichaamvet. En op dezelfde manier gebruiken we dit overtollig lichaamsvet weer als we minder calorieën binnenkrijgen dan het lichaam vraagt. Dit levert de volgende eenvoudige formule op:

  • Energie in - energie uit = energiebalans
  • Energie in staat voor alle voedingsmiddelen die we consumeren;
  • Energie uit staat voor alle energie die wordt verbruikt (door bewegen, sporten, de spijsvertering en andere lichaamsfuncties of bijvoorbeeld rillen);
  • Energiebalans is positief of negatief, afhankelijk van de manier van leven.

 

Verkrijgbaar in vier verfrissende smaken: citroen, perzik, frambozen en original. Bevat cafeïne.

Om te kunnen bestellen of onze prijzen te kunnen zien, gelieve in te loggen of je te registreren als klant.

Video('s): Ice thee
Opties:
Wij helpen je graag verder!