De perfecte coach voor jou!

Antioxidanten kunnen de vruchtbaarheid van een man verbeteren. Dat blijkt uit onderzoek van de University of Auckland.

Voor het onderzoek bestudeerden de onderzoekers de gegevens van 1000 stellen die zich bij vruchtbaarheidsklinieken hadden aangemeld.

De meeste van deze mannen hadden een lage spermakwaliteit. De kans op zwangerschap bleek veel groter als een man bepaalde vitamines of andere antioxidanten nam.

 

DNA

Het gebruik van antioxidanten is gebaseerd op de theorie dat ze de vrije radicalen aanpakken. Deze kunnen het DNA in het sperma beschadigen. Dit is van essentieel belang voor het creëren van een embryo.

Volgens hoofdonderzoeker Marian Showell van de University of Auckland in Nieuw-Zeeland kan het bij een vruchtbaarheidsbehandeling helpen om mannen supplementen met antioxidanten te laten slikken.
bron: www.nu.nl/gezondheid/2426646/antioxidanten-maken-mannen-vruchtbaarder.html

 

Rose-Guard
Roseguard is een anti oxidant op kruidenbasis. Het bevat Kurkumma - rozemarijnextract, vermengd met een combinatie van kruiden en antioxiderende vitamines C, E en Bètacaroteen.

Antioxidanten beschermen ons cellen en weefsel tegen vrije radicalen.

Het is normaal dat tijdens het spijsverteringsproces vrije radicalen worden geproduceerd (afvalstoffen).

Een teveel aan vrije radicalen kan gezonde cellen beschadigen. Het lichaam zet een natuulijk afweersysteem in om deze vrije radicalen uit te schakelen: dat zijn de anti-oxidanten.

Er zijn vele factoren die de aanmaak van vrije radicalen bevorderen zoals , stress, ziekte, roken, medicijnengebruik, luchtvervuiling, te weinig groenten en fruit, maar ook veelvuldig sporten (= verbranding).

RoseGuard heeft hierop een neutraliserende en preventieve werking en werkt op het immuumsysteem en kan zo anti-verouderend zijn.

Waarom hebben wij eigenlijk antioxidanten nodig ?

Elke dag staat ons lichaam bloot aan een waar bombardement van negatieve factoren. Luchtverontreiniging, stress, onvolwaardige voeding en slechte eetgewoonten zorgen voor een verhoogde aanmaak van vrije radicalen die ons immuunsysteem verzwakken.

Om deze dagelijkse aanvallen te helpen afslaan, is het verstandig om ons hiertegen te beschermen door antioxidant voedingssupplementen te gebruiken.

Welke van de onderstaande factoren zijn van toepassing op uw dagelijks leven ?

- Onregelmatig eten of maaltijden overslaan;
- veel zoete producten eten;
- regelmatig
- alcoholgebruik;
- roken;
- vaak en ver onderweg zijn;
- niet regelmatig bewegen;
- blootstaan aan (uitlaat)gassen,
- chemicaliën of gifstoffen;
- te weinig of slecht slapen;
- stress thuis of op het werk;
- vaak verkouden zijn en niet snel weer beter worden.

Dit zijn allemaal factoren waardoor er veel vrije radicalen worden aangemaakt die uw afweervermogen aantasten. Door meer voedingsmiddelen te eten met veel antioxidanten en daarnaast een hoogwaardig antioxidant voedingssupplement te gebruiken, creëert u een betere natuurlijke verdediging tegen de schade die deze vrije radicalen aanrichten.

Waarom is het belangrijk om minimaal 5 keer per dag fruit of groenten te eten ?

Vers fruit en verse groenten bevatten natuurlijke vormen van antioxidanten en bieden u zo steun bij uw natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen.

Als u door uw levensstijl niet genoeg tijd heeft om uitgebalanceerde maaltijden klaar te maken met veel verse producten, kan het verstandig zijn om uw antioxidanten aan de vullen met een kwaliteitssupplement.

Bent u vaak ziek ?

Als u het gevoel heeft dat u te vaak ziek bent, kan dit een aanwijzing zijn dat uw immuunsysteem u niet afdoende beschermt.

Zie het als een waarschuwing dat u beter voor uzelf moet zorgen om gezond te blijven. Neem uw manier van leven eens onder de loep en ga na of u bepaalde dingen kunt veranderen zodat u weer 'lekker in uw vel' zit en u goed voelt. Neem vervolgens een aantal concrete stappen om uw immuunsysteem te helpen ondersteunen - meer fruit, veel seizoensgroenten en een hoogwaardig antioxidanten product zoals RoseGuard.

Wist u dat ?

Antioxidanten zijn voedingsstoffen die in staat zijn vrije radicalen onschadelijk te maken. Ze functioneren als onze interne afweertroepen die schade aan de cellen verminderen. Tijdens de stofwisselingsprocessen in het lichaam, worden vrije radicalen geproduceerd als een normaal nevenproduct van oxidatie. Wanneer deze vrije radicalen in aantal toenemen, kunnen hierdoor gezonde cellen worden beschadigd en dus maakt het lichaam gebruik van zijn natuurlijke verdedigingsmechanismen om zich te ontdoen van deze vrije radicalen.

Deze 'verdedigingslinies' noemen we antioxidanten. Er zijn echter een groot aantal factoren waardoor er beduidend meer vrije radicalen worden aangemaakt, zoals stress, een slecht voedingspatroon en luchtverontreiniging bijvoorbeeld.

Takjes rozemarijn worden vaak gebruikt om olijfolie vers te houden en te voorkomen dat het ranzig wordt.

60 Tabletten - 1 per dag - Goed voor 60 dagen.
    06-12-2017 00:00
Wij helpen je graag verder!