De perfecte coach voor jou!

Vragen, klachten of opmerkingen
U kunt ons voor vragen, klachten en opmerkingen bereiken op werkdagen van 09:00 tot 18:00 (0486 48 71 97). Klik hier voor onze adresgegevens

In het geval u vragen of klachten heeft over de producten van Herbalife dan zullen uw vragen en/of klachten door ons aan Herbalife International worden voorgelegd. Zodra wij van Herbalife International een reactie hebben ontvangen, zullen wij u zo spoedig mogelijk van de inhoud daarvan op de hoogte stellen.

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van For body and soul is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van HERBALIFE International, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van HERBALIFE International is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken of merknamen.

Aansprakelijkheid
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld.
De op deze site geplaatste ervaringen van gebruikers geven uitsluitend de persoonlijke mening en bevindingen weer van de betreffende inzender. Het zijn geen garanties dat u dezelfde resultaten boekt.

Privacy
Gegevens die u ons verstrekt voor het doen van een bestelling, dus de naam-, adres-, woonplaats- en betalingsgegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en onder geen beding openbaar zijn voor derden. Mocht u vragen hebben over de gegevens die For body and soul over u als klant heeft, dan kunt u via de contactpagina reageren. U zult dan zo spoedig mogelijk de informatie ontvangen die wij eventueel van u hebben. Periodiek zullen de gegevens worden geschoond en oude gegevens worden verwijderd. Voor zover uw klanteninformatie nog aanwezig is en u deze wilt laten verwijderen, kunt u door middel van hetzelfde emailadres hiertoe aan ons een opdracht geven. Zodra deze opdracht is ontvangen zullen de gegevens zo snel mogelijk worden verwijderd.

Wij helpen je graag verder!