De perfecte coach voor jou!

Waarom Herbalife

Om gezond en vitaal te blijven is het heel belangrijk om uitgebalanceerd te eten. Mensen die afvallen realiseren zich vaak niet dat een vermindering van het aantal calorieën ook vaak ten koste gaat van een vermindering aan noodzakelijke voedingsstoffen.

Herbalife is hiervoor een uitstekende oplossing !

Dit zegt het Nederlands Voedingscentrum over het gebruik van maaltijdvervangers zoals Herbalife:

"Uit onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van maaltijdvervangers meer afvallen en beter op gewicht blijven dan met een ‘gewone', energiebeperkte voeding.
Een nadeel is dat een programma uitsluitend met maaltijdvervangers geen groente of fruit bevatten. Weliswaar voorzien ze in vitamines en mineralen, maar niet in alle andere stoffen die groente en fruit zo gezond maken.
Wanneer voor maaltijdvervangers wordt gekozen, is het daarom het beste per dag één tot twee maaltijden te vervangen en daarnaast een ‘gewone' warme maaltijd met veel groente te eten die niet te veel calorieën levert. Tussendoor is een stuk fruit of groente aan te raden."

Hoe afvallen met Herbalife:
Het Herbalife programma is dus ideaal en zeer eenvoudig:

1. 2 Heerlijke voedingsshakes;
2. 1 Gezonde maaltijd met veel groente 100 à 125 gram vlees of vis of gevogelte of vegi met 20gr proteine (ben je heel groot of sport je regelmatig dan mag het dus het 2de getal zijn);
3. Tussendoor 1/2 stuk fruit en enkele stukken rauwe groenten of een griekse yoghurt of een proteinereep of 30gr noten;
4. 2 Liter water of meer;

Door de deskundige begeleiding die wij onze klanten geven kan er eigenlijk niets fouts gaan. Eventuele vragen kunnen wij snel beantwoorden.

Foto
Wij helpen je graag verder!