De perfecte coach voor jou!

Deze vezels en kruidentabletten bevatten een mengsel van havervezels en geslecteerde kruiden.
Die stimuleren samen een efficiënte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen, die we tot ons nemen.

Een 'schonere' spijsvertering kan ook effectiever werken en zo bijdragen aan een betere opname van essentiële voedingsstoffen uit onze voeding.

Slechte eetgewoonten, een levensstijl die veel spanning oplevert en milieuvervuiling kunnen ons lichaam essentiële voedingsstoffen onthouden en ons immuunsysteem schade toebrengen.
Formule 2 is een zorgvuldig uitgebalanceerd mengsel van vezels en fijne kruiden (havervezels en ciderextract, een kruidenmengsel en papaya) en vormt samen met de Formule 1 de basis van het Herbalife voedingsprogramma. Gezondheid is niet wat je eet; het is wat je lichaam
uit het voedsel aan voedingsstoffen kan opnemen.

Etiketinformatie:
Formule 2 - vezel-en kruidentabletten

Ingrediënten: havervezel, calciumcarbonaat, kruiden en specerijen
(pepermunt, peterselie, papaya, oranjebloesem, hibiscus, venkel,
eucalyptus, kamillebloesem, azijn), antiklontermiddelen (stearinezuur,
calciumsilicaat, magnesiumstearaat), stabilisatoren
(hydroxypropylcellulose), kleurstoffen (caramel), plantaardige olie
(gehard), glansmiddelen (natriumcarboxymethylcellulose, dextrin,
dextrose, lecithine, natriumcitraat.
 

Formule 2 zorgt voor:
een optimale werking van deze opname en van het gehele darmstelsel te bevorderen. Pot Formule 2 bevat 180 tabletten, voldoende voor 30 dagen.

Wat zijn vezels?
Vezels zijn het onverteerbare koolhydratenrestant zoals
dat in voedingsmiddelen voorkomt.

Er zijn twee soorten: oplosbaar en onoplosbaar.
Oplosbare vezels zitten bijvoorbeeld in bonen, en pap, ze zijn zacht en week. Onoplosbare vezels zijn hard en hebben een grove structuur, zoals tarwevezels.

Welke voedingsmiddelen bevatten veel vezels?
Natuurlijke voedingsmiddelen zijn gewoonlijk vezelrijk, Zoals volle graanproducten, noten, zaden, fruit en groenten.

Wat gebeurt er met vezels in uw lichaam?
Via de maag komen ze intact in het spijsverteringskanaal en vandaar naar de dikke darm waar ze water en andere afvalstoffen opnemen en vervolgens het lichaam weer verlaten.

Welk positief effect hebben vezels!
Vezels uit natuurlijke bronnen zoals fruit en groenten helpen de opname van suiker in het bloed af te remmen. Zo wordt het energieniveau van het lichaam stabieler. Daarnaast stromen voedingsmiddelen sneller door het spijsverteringsstelsel waardoor er een gezondere darmflora ontstaat en de stoelgang aanzienlijk verbetert.

Wat is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid?
25-35 gram of meer wordt aanbevolen!. Maar het gemiddelde dagelijkse gebruik in Europa is nu slechts 12 tot 15 gram. Om 35 gram vezels binnen te krijgen, zou je zo’n 25 sneden volkorenbrood moeten eten.

Wat gebeurt er als u niet genoeg vezelrijk voeding eet?
Ons lichaam heeft voldoende vezels nodig voor een gezonde spijsvertering en het verwijderen van afvalstoffen uit voedingsmiddelen. Helaas worden er in het moderne eetpatroon maar weinig vezelrijke voedingsmiddelen geconsumeerd. Door dit gebrek aan vezels is het spijsverteringsstelsel minder goed in staat om alle voedingstoffen op te nemen en tegelijkertijd de afvalstoffen eruit te verwijderen. Onderzoeksresultaten geven aan dat een gebrek aan vezels in ons voedingspatroon de oorzaak is van een aantal problemen die aan de spijsvetnering zijn gerelateerd.

Hoe kunnen Vezel- en kruidentabletten hierbij helpen?
De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 3 gram vezels . Door voldoende vezels in uw voeding is het lichaam beter in staat om afvalstoffen te verwijderen die opgeslagen liggen in vetcellen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen.


Belangrijkste eigenschappen van de ingrediënten:

Havervezels(oplosbaar) - bevat extra veel oplosbare vezels. Haver is goed voor de ingewanden en helpt tegen een opgeblazen gevoel en andere maagproblemen.

Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig eten van ongepelde haverkorrels zeer effectief is tegen een hoog cholesterolgehalte. Daarnaast bevordert het een stabiele suikerspiegel en dus een stabiele insulineaanmaak.

Havervezels verbeteren de stoelgang, waarbij de darmen op allerlei manieren gebaat zijn, bijvoorbeeld bij constipatie. Doordat de spijsvertering nu effectiever begint te functioneren blijven er minder afvalstoffen in het lichaam achter en neemt het gewicht af.

- Venkelzaad: helpt het opslaan van afvalstoffen in het lichaam voorkomen. Kruidenexperts beschouwen venkel als bevorderlijk voor de spijsvertering.
- Kamille: heeft een kalmeren effect op glad spierweefsel. Stimuleert een natuurlijke spijsvertering.
- Pepermunt: heeft de reputatie dat het de tijd bekort dat voedsel in de maag blijft door het prikkelen van de maagwand.
- Peterselie: een goed tonicum bij een te trage spijsvertering. Rijk aan Vitamine C.
- Oranjebloesem: kalmerende eigenschappen.
- Ibiscusbloem: een nuttig tonicum.
- Papajavrucht: bevat proteolytische enzymen die eiwit afbreken. Werkt goed bij maag- en darmstoornissen.
- Appelazijn: bevat veel kalium en ijzer.

180 Tabletten - goed voor 30 dagen

Om te kunnen bestellen of onze prijzen te kunnen zien, gelieve in te loggen of je te registreren als klant.
 
Relevante producten
Wij helpen je graag verder!