De perfecte coach voor jou!

Stress, een slechte voeding en (lucht)vervuiling kunnen tot gevolg hebben dat uw lichaam essentiële voedingsstoffen te kort komt. Dat kan er weer toe leiden dat u zich futloos voelt en er vermoeid uitziet, snel ziek wordt of moeite heeft om overgewicht kwijt te raken. Het multivitaminencomplex van Herbalife levert u een breed scala aan vitaminen en mineralen, plus geselecteerde kruiden die de voedingswaarde van de shake verder aanvullen.

Het bevat 39 vitaminen en mineralen; antioxidanten als Beta Carotene, Vitamine C, Vitramine E en Selenium, maar ook GTF-Chroom, een belangrijke mineraal die bijdraagt aan een gezond en fit lichaam.

Weinig calorieën, vet en sodium, rijk aan vitaminen en mineralen, inclusief de antioxidanten vitamines C en E, die helpen tegen cel beschadiging.

Het bezorgt uw lichaam aminozuren die het zelf niet kan aanmaken.

Als u ons Multivitaminencomplex gebruikt in een weinig-calorie, laag vet dieet, helpt het uw cholesterol gehalte verlagen.

Deze kruidentabletten zijn met name bijzonder nuttig wanneer men een programma voor gewichtsbeheersing volgt en het lichaam een tekort zou kunnen krijgen aan Vitamine C en kalium.

90 Tabletten - 1 per tablet  30 minuten voor elke maaltijd (3 x dag ) - goed voor 30 dagen.

Om te kunnen bestellen of onze prijzen te kunnen zien, gelieve in te loggen of je te registreren als klant.
Foto('s):
Wij helpen je graag verder!