De perfecte coach voor jou!

Proteïne is een essentieel onderdeel van zo goed als iedere lichaamscel.

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten tal van eiwitbronnen zoals vlees, kaas en noten ook veel ongewenst vet en veel calorieën.

Herbalife Proteinepoeder is een makkelijke, vetvrije vorm om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft. De juiste hoeveelheid proteïne helpt de vetvrije massa van uw lichaam in stand te houden, versnelt de stofwisseling en kan het hongergevoel terugdringen.

Waarom is Herbalife Proteïnepoeder zo belangrijk ?
Met name de bouwstenen van Proteïne, aminozuren genaamd, zijn een essentieel onderdeel van zo goed als iedere cel in het lichaam. De cellen van het immuunsysteem, huid, haar en spieren zijn allemaal afhankelijk van proteïne voor goed functioneren en groei.

Vaak beperken mensen die op dieet zijn hun proteïneconsumptie in een poging om zo het aantal calorieën terug te brengen en af te vallen. Dit kan echter leiden tot tekorten die niet alleen de gezondheid schaden, maar die ook d e voedingsstoffenbalans in het lichaam verstoren waardoor het streefgewicht minder snel wordt bereikt en het lichaamsgewicht zelfs toeneemt. Dit wordt ook wel het 'jojo-effect' genoemd. Om deze vicieuze cirkel te doorbreken, dient u uw lichaam te voorzien van een goede balans van voedingsstoffen, met als belangrijkste onderdeel proteïne.

Wetenswaardigheden

  • Goed nieuws voor mensen die hun gewicht willen beheersen: Voeg Herbalife Proteïne Poeder toe aan Herbalife Formule 1 zodat u uw proteïneconsumptie vergroot zonder extra vet of koolhydraten.
  • Proteïne kan de honger stillen. Eén tot drie volle eetlepels per dag (naar behoefte) kan tot 15 gram hoge kwaliteit proteïne toevoegen. Dit vergroot het gevoel van verzadigheid en zorgt dat uw lichaam genoeg proteïne krijgt.
  • Verbetert de opname van eiwit, passend bij uw persoonlijke behoefte.
  • Houdt de vetvrije massa van de spieren intact, wat ten goede komt aan het stofwisselingsproces en zorgt voor een betere verbranding van calorieën.
  • Bevat hoogwaardige soja- en weiproteïne.
  • De droom van iedere bodybuilder: Voor gewichtheffers is Personalised Protein poeder een uitstekende keuze om de hoeveelheid proteïne in hun voeding te verhogen. Gewichtheffers kunnen Herbalife Formule 1 met melk bereiden, fruit en 2 eetlepels proteïnepoeder toevoegen en zo gemakkelijk de 25 gram aan proteïne bereiken die wordt aanbevolen na een training.
  • Neutrale smaak en makkelijk op te lossen in shakes, soep of sauzen.
Om te kunnen bestellen of onze prijzen te kunnen zien, gelieve in te loggen of je te registreren als klant.
Productspecificatie

Foto('s):

Opties:

Trefwoorden

Wij helpen je graag verder!