De perfecte coach voor jou!

Cell Activator is een kruidenmix op basis van Chlorella en andere plantaardige stoffen. Chlorella, een 1-cellig wiertje, is vooral gekend voor de reinigende werking. Het zorgt ervoor dat de lichaamscellen gemakkelijker de essentiële voedingsstoffen opnemen. Dit komt vooral de cellulaire energieproductie en weerstand ten goede. Een aanrader wanneer men onderhevig is aan stress.

 

Belangrijke ingrediënten: Vitamine B1, B2 en B6 – Chlorellapoeder – Shiitake – Cayennepeper – Lactoferrine – Appelzuur, Citraten en mineralen zoals Zink, Mangaan en Koper.

Ons lichaam heeft dagelijks te lijden onder slechte invloeden zoals milieuvervuiling, stress en slechte eetgewoonten. 

Cell Activator helpt bij de opname van voedingsstoffen die de energieproductie ondersteunen en het lichaam tot betere prestaties brengen doordat het ons lichaam helpt om de bouwstoffen uit onze voeding volledig op te nemen. Dit supplement is daarom geschikt voor nagenoeg iedereen maar bijzonder voor wie zijn calorieverbruik wil beperken. 3 tabletten per dag.

Cell Activator bevat drie belangrijke planten: chlorella, shiitake en rhodiola, die ons lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Dagelijks gebruik van Cell Activator zorgt ervoor dat de enegievoorraden in ons lichaam op peil blijven en dat essentiële voedingsstoffen uit onze voeding optimaal worden benut.

Eigenschappen en ingrediënten:

  • Cayennepeper bevat Capsaïcine wat het lichaam helpt bij de opname van de bouwstoffen uit voeding en dat het een thermogeen effect heeft.
  • Chlorella is een groene alg, rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en plantaardige eiwitten, betacaroteen en chlorofyl en bekend vanwege zijn reinigende en zuiverende werking.
  • Shiitake (eetbare paddestoel) helpt bij de aanmaak van ATP en ondersteunt uw uithoudingsvermogen. In China wordt het van oudsher gebruikt als algemeen tonicum voor de gezondheid.
  • Rhodiola helpt bij het in balans brengen van lichaamsfuncties en zorgt voor een betere stemming.
  • Lactoferrine is een natuurlijk melkwei-eiwit dat nuttige voedingsstoffen bevat. Vitamine B1, B3 en B6 zijn essentiële voedingsstoffen die een rol spelen bij de energiehuishouding.
Om te kunnen bestellen of onze prijzen te kunnen zien, gelieve in te loggen of je te registreren als klant.
Relevante producten
Wij helpen je graag verder!