De perfecte coach voor jou!

Schizandra plus:
Kruiden, Vitamine (A, E, B6 en C), Seleen en Aminozuren complex in tabletvorm

Herbalife Schizandra Plus is een anti-oxidantenformule met essentiële nutriënten die een synergetisch effect hebben. Het basisingrediënt, de schizandra-bes, is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang populair bij Chinese en Aziatische plantenkenners. Dit product is zo bewerkt dat de schadelijke vrije radicalen geneutraliseerd kunnen worden.

Probeert u zoveel mogelijk op een dag te doen
Als u vindt dat u het te druk heeft en niet eens meer de tijd heeft om uw "accu weer op te laden", bestaat de kans dat uw energiereserves en lichaamsnutriënten opraken, waardoor u een attaque zou kunnen krijgen. Herbalife Schizandra Plus komt het lichaam te hulp met speciale nutriënten die het lichaam nodig heeft.

Waarom zou u Herbalife Schizandra Plus moeten gebruiken
De zorgvuldig gedoseerde ingrediënten helpen het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve lifestyle. Als u elke dag Herbalife Schizandra Plus neemt, hebben de anti-oxidanten een weldadig effect op het lichaam in de strijd tegen de interne en externe "vijand".

Eigenschappen van de belangrijkste ingrediënten:
De gekleurde bessen van de Schizandra plant worden door Chinese plantenkenners al eeuwenlang hoog aangeslagen en worden nu in het Westen eveneens gewaardeerd omdat ze een positief effect op het lichaam hebben als "adaptogeen", een stof die het lichaam helpt zich aan de omgeving aan te passen. De Schizandra-plant helpt het lichaam om een beter gebruik te maken van de aanwezige zuurstof.

Schizandra komt oorspronkelijk uit Oost Azië. De gedroogde vruchten van deze plant worden uitgebreid gebruikt in de Traditional Chinese Medicine (TCM).
De Latijnse naam van de houtachtige Schizandra rank is Schisandra Chinensis. De plant is tevens bekend onder de naam Magnolia Vine.
De actieve bestanddelen van de Schizandra schijnen verschillende lignanen te zijn, hoofdzakelijk schizandrine. Van deze lignanen is bekend dat ze schade aan de lever voorkomen, herstel van de lever en een normale leverfunctie stimuleren.
Schizandra is een van de vele traditionele Chinese medicijnen die aanbevolen worden voor gebruik bij hoesten en verschillende niet specifieke pulmonale, de longen betreffende, ziekten. De plant is uitgebreid bestudeerd in de Chinese en Japanse literatuur. Schizandra wordt voor zijn uitgebreide helende werking al meer dan 2000 jaar gebruikt.

De Chinese naam voor de plant is "wu-wei-zu", wat zich laat vertalen als "vijf smaken fruit". Dit vanwege het feit dat de plant alle vijf de basissmaken van de Chinese kruidengeneeskunde bevat: zuur, zoet, zoutig, 'heet' en bitter. In de Traditional Chinese Medicine wordt het gebruikt als een middel voor vele klachten en kwalen: verkoudheid, nachtzweten, slapeloosheid, dorst, weerstand tegen infectie, verbetering van de conditie van de huid en lichamelijke uitputting.
 

Medicinale werking

Schizandra is een van de vele traditionele Chinese kruiden die aanbevolen worden voor hoesten en ander niet specifieke longaandoeningen. Studies hebben aangetoond dat Schizandra effectief is tegen bacteriën die in verband worden gebracht met longziekten. Dit kruid bewerkstelligt een zuurstoftoevoer voor de cellen, versterkt het immuunsysteem van het lichaam en beschermt tegen stress.
Waarschijnlijk vanwege het heilzame effect op de bloedcirculatie, wordt er ook gezegd dat Schizandra de sexuele prestaties verbetert, zowel voor de mannelijke erectieduur als voor de stimulatie van de gevoeligheid van de vrouwelijke genitaliën.

De meest bekende medicinale toepassingen van Schizandra zijn:
 • verbeteren van lichamelijke en mentale prestaties;
 • verbeteren van sterkte van zien en gehoor;
 • verminderen van vermoeide ogen bij taken die een langdurige visuele concentratie vragen;
 • verbeteren van concentratie en aandacht;
 • krachtherstel na heftige en langdurige inspanning en herstel van ziekte;
 • versterken van spier- en snelheidsmogelijkheden in sportbeoefening;
 • ondersteunen lichamelijk weerstand tegen stress factoren zoals hitte, kou, geluid en emotionele overbelasting etc.;
 • behandelen van gastro-intestinale en besmettelijke ziekten.

Naast schizandra zijn ook volgende voedingstoffen aanwezig:

 • Vitamine B6: Een wateroplosbare vitamine die elke dag moet worden vervangen, omdat deze niet in het lichaam bewaard blijft, en belangrijk is voor de vertering van proteïenen.
 • Vitamine E en Selenium: Een tweetal anti-oxydanten waarmee het immuunsysteem wordt ondersteund in de strijd tegen vrije radicalen, en de afbraak van vetstoffen en essentiële oliën zoveel mogelijk wordt beperkt. Het blijkt dat mannen meer selenium nodig hebben. Bijna de helft van de seleniumreserves van de man bevindt zich in de testikels en in de zaadbuizen naast de prostaat. Selenium en vitamine E werken samen, beide middelen samen zijn krachtiger dan de som van de delen.
 • Vitamine C en Betacaroteen: werken als een team van anti-oxydanten samen om de vrije radicalen te bestrijden en het immuunsysteem te ondersteunen.
 • L-fenylalanine: Een essentieel aminozuur.Betrokken bij levendigheid en vitaliteit.
 • L-cysteïne: Een aminozuur met anti-oxidanteneffect dat zwavel bevat. Het helpt het immuunsysteem bij de natuurlijke reiniging van verontreinigingen in het lichaam.
 • Pantotheenzuur: Lid van de B-complexfamilie. helpt bij de bouw van cellen en om de natuurlijke groei en ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel in stand te houden. Het helpt het lichaam bij de natuurlijke omzetting van vetten en suiker in energie.
 • Kelp: Kelp is bij planten- en voedingsdeskundigen bekend om het hoge gehalte aan jodium en andere belangrijke mineralen. Dit minerale ingrediënt draagt bij aan een goede werking van de schildklier.
 • Ascorbylpalmitaat: Een olie-oplosbare vorm van vitamine C met de kenmerkende anti-oxidantenwerking van vitamine C in de vetweefsels van het lichaam, waardoor de werking van deze vitamine wordt gecompleteerd.
Om te kunnen bestellen of onze prijzen te kunnen zien, gelieve in te loggen of je te registreren als klant.
Wij helpen je graag verder!