De perfecte coach voor jou!
 Hydrate

Een hypotone drank zonder calorieën voor snel vochtherstel. Ongeacht uw sportniveau, op elk moment van de dag; 's ochtends, tijdens het sporten of zelfs 's nachts om gehydrateerd te blijven.

  • Hydratatie overal, voor iedereen
  • 100% ADH van de antioxdantvitamine C
  • Bevat elektrolyten, natrium, calcium en magnesium voor snel herstel van het lichaamsvocht
  • Weinig calorieën en suikervrij
  • Energiebron met vitaminen B waaronder B1 en B12

Over onze producten

Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen – of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn met 5 producten is volledig op maat af te stemmen op uw niveau en trainingsbehoeften.

Elke productbatch die we produceren is door derde partijen getest op verboden stoffen zodat u het product volledig kunt vertrouwen. U kunt er zeker van zijn dat wat op het etiket staat, ook precies is wat in het product zit. De H24-producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen. Prolong, Hydrate, Rebuild Strength en Rebuild Endurance bevatten geen kunstmatige smaakstoffen. Hydrate bevat Sucralose om calorieën en suiker te vermijden.

Herbalife24. Voedingsondersteuning voor de 24-uurs sporter.™

Banned Substance Control Group Alle producten van Herbalife24 zijn getest op verboden stoffen zodat u volledig op onze producten kunt vertrouwen.

 
Close X

U kunt de producten afstemmen op uw specifieke sport, training, herstel
en concurrentiebehoeften.

Productspecificatie

Opties:

Trefwoorden

Wij helpen je graag verder!