De perfecte coach voor jou!
 Rebuild Endurance

Rebuild Endurance is ontworpen voor snel herstel met een unieke mix van koolhydraten en proteïne ter ondersteuning van de aanvulling van het glycogeen voor de spieren en het heropbouwen van de spieren tijdens de belangrijke periode na het sporten. *

  • Rijk aan proteïne, van melkproteïneconcentraat en weiproteïe-isolaat *
  • L-Glutamine ter ondersteuning van het immuunsysteem dat onder druk komt te staan door te sporten *
  • Bevat het aminozuur L-carnitine om spierstofwisseling en –herstel te bevorderen na het sporten *

* Deze verklaringen zijn niet geevalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziektes te behandelen, genezen, voorkomen of vaststellen.

Over onze producten

Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen – of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn met 5 producten is volledig op maat af te stemmen op uw niveau en trainingsbehoeften.

Elke productbatch die we produceren is door derde partijen getest op verboden stoffen zodat u het product volledig kunt vertrouwen. U kunt er zeker van zijn dat wat op het etiket staat, ook precies is wat in het product zit. De H24-producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen. Prolong, Hydrate, Rebuild Strength en Rebuild Endurance bevatten geen kunstmatige smaakstoffen. Hydrate bevat Sucralose om calorieën en suiker te vermijden.

Herbalife24. Voedingsondersteuning voor de 24-uurs sporter.™

Banned Substance Control Group Alle producten van Herbalife24 zijn getest op verboden stoffen zodat u volledig op onze producten kunt vertrouwen.

 
Close X

U kunt de producten afstemmen op uw specifieke sport, training, herstel
en concurrentiebehoeften.

Productspecificatie

Opties:

Trefwoorden

Wij helpen je graag verder!