De perfecte coach voor jou!

Aloë Mango Drank

Herbal Aloë Drank is nu verkrijgbaar in de smaak mango en wordt gemaakt van het aloë verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloë verasap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft.

BELANGRIJKE VOORDELEN

  • Bevat 40% Aloe Vera-sap gemaakt van het aloë verablad
  • Zonder toegevoegde suikers en caloriearm
  • Toegevoegd aan water zorgt Herbal Aloësiroop voor een frisse smaak die ervoor kan zorgen dat u meer water gaat drinken waardoor u gemakkelijker de nodige 2 tot 2,5 liter water per dag kunt drinken.
Een verfrissende drank om de spijsvertering te ondersteunen.
Last van opgeblazen gevoel?  Gaat de darmtransit te snel of te traag?  Speelt het vette of te vleesrijke eten je parten, gebruik dan aloe vera concentraat.  1à3 dopjes in een glas water, en je problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Kortom een pure en verfrissende drank op basis van Aloë

Wist u dat alle grote organen iedere dag voor 10 uur 's ochtends hun afvalstoffen naar de darmen laten vloeien. Daarom kunt u het beste na het opstaan een goed glas aloësiroop drinken. Hierdoor worden uw darmvlokken gevoed en bent u klaar voor de afvalverwerking.
Indien u werkelijk uw systeem wilt schoonspoelen, dan drinkt u een glas aloësiroop voor het avondeten en voor het slapen gaan.

Wat is Aloësiroop
Deze drank wordt verkregen uit de allerbeste kwaliteit persingen van de Aloë Vera plant. Omdat het onttrokken is aan het gehele blad van topkwaliteit Aloë Vera (Aloë Barbadensis Miller), bevat Aloësiroop belangrijke enzymen, aminozuren en mineralen.

Heeft u altijd haast ? Eet u terwijl u onderweg bent en krijgt u hierdoor last van uw maag ?
Deze verfrissende drank, met de voordelen van de aloë vera plant, kan uw spijsverteringsstelsel helpen verzachten en kan de natuurlijke reinigende functie van uw lichaam ondersteunen.

Bovendien is het drinken van de Aloë mango drank een uitstekende manier om te zorgen dat uw meer water drinkt! Meng 3-4 dopjes met 125 ml water. Kan ongelimiteerd gebruikt worden.

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediënten: 

Lignin: deze cellulose stof wordt gevonden in de gel van de Aloë Vera plant en heeft de kracht om zeer diep in de menselijke huid te penetreren. Hierdoor worden de andere actieve stoffen van de plant tot in het diepste van de huid en cellen gebracht. Deze stof stimuleert de bloedcirculatie en voert het dode weefsels af.
Saponine: dit extract schuimt op wanneer het bevochtigd wordt met water. Het bevat sterke antiseptische eigenschappen om microben, virussen, schimmels en gisten te elimineren.
Antrachinonen in totaal zijn er 12 Antrachinonen te vinden in het sap van Aloë Vera (die bovendien uniek zijn voor de plant) nl. Aloïne, Isobarbaloïne, Anthraceen, Emodine, Ester van Cinnamoniczuur Chrysophaniczuur, Barbaloïne, Anthranol Aloeticzuur, Aloë Emodine, etherische olie, Resistannol
Deze fungeren als natuurlijke laxeermiddelen en analgetica (pijnstillers). Bovendien bevatten ze krachtige antibacteriële en virus- en schimmeldodende eigenschappen. Daarbuiten helpen ze ook met de opname van voedsel.
Acemannan: Acemannan stimuleert de macrofagen om Interferon en Interleukine te produceren, deze stoffen zorgen er namelijk voor dat virussen zich niet meer kunnen vermenigvuldigen. De macrofagen zijn diepe reinigers van het immuunsysteem dat kleine deeltjes van toxische chemicaliën en tumoren helpt vernietigen. Acemannan helpt ook bij het soepel houden van de gewrichten en het gezond houden van de dikke darm.
Mineralen: Aloë Vera bevat de volgende mineralen:
  Calcium: essentieel voor gezonde botten en sterke tanden
  Mangaan: een enzym dat nodig is voor de activering van andere enzymen
  Natrium: zorgt er voor dat het lichaamsvocht niet te zuur of alkalisch wordt
  Koper: stelt het ijzer in het bloed in staat om zuurstof te transporteren
  Magnesium: wordt gebruikt door de zenuwen om elektrische impulsen naar de spieren te geleiden
  Kalium: regelt het zure of basische niveau van het lichaamsvocht
  Zink: draagt bij aan het metabolisme van eiwitten, koolhydraten en vetten
  Chroom: noodzakelijk voor de goede werking van insuline, wat op zijn beurt het suikerniveau van het bloed regelt
  IJzer controleert het transport van zuurstof door het lichaam via de rode bloedcellen
VitaminenAloë Vera bevat tal van vitamines:
  Vitaminen A,C en E: essentieel voor antioxidanten, die de bestrijding van gevaarlijke vrije radicalen aangaan
  Vitamine B en Choline: zorgen voor de productie van energie, onderhouden het aminozuurmetabolisme en zijn betrokken bij het ontwikkelen van spiermassa
  Vitamine B12: zijn verantwoordelijke voor de aanmaak van rode bloedcellen
  Foliumzuur: helpt bij het ontwikkelen van nieuwe bloedcellen
27 Aminozuren: Aminozuren zijn de bouwstenen van de eiwitten, die voor de herstelling en opbouw van het spierweefsel zorgen. Binnen de aminozuren kunnen we een onderscheid maken tussen 8 essentiële en 22 semi-essentiële aminozuren. De 22 semi-essentiële worden zo geclassificeerd omdat het lichaam deze zelf kan aanmaken door andere aminozuren om te vormen. De 8 essentiële aminozuren kunnen enkel via voeding opgenomen worden. Men kan dus stellen dat een gezonde voeding essentieel is om het lichaam te voorzien in alle aminozuren. De Aloë Vera gel bevat 20 van de 22 semi-essentiële aminozuren en 7 van de 8 essentiële.
Enzymen: Enkele van de belangrijkste enzymen in Aloë Vera zijn: 
  Peroxidase
  Aliiase
  Catalase
  Lipase
  Cellulase
  Carboxypeptidase
  Amylase
  Alklalische Fosfatase
  Bradykinase
Enzymen helpen om voedsel af te breken en in de spijsvertering te brengen. Sommige enzymen helpen bij het afbreken van vetten, terwijl anderen zetmeel en suikers afbreken. Één bijzonder enzym is Bradykinase dat ernstige ontstekingen helpt afnemen en pijn vermindert wanneer het aangebracht wordt op de huid. Ook helpt het dode weefsels in wonden af te voeren.
SuikersAloë Vera bevat zowel 
  monosachariden, zoals glucose en fructose
  polysacchariden
Polysacchariden zijn de belangrijkste soorten suikers. Ze helpen bij een goede spijsvertering en verbeteren het cholesterolgehalte. Ook zorgt het voor versterking van de leverfuncties en versteviging van de botten.
Sterolen: Sterolen zijn belangrijke anti-inflammatoire middelen voor het lichaam. De sterolen die voorkomen in Aloë Vera zijn: 
  Cholesterol 
  Sitosterol 
  
Campesterol 
  Lupeol. 
Deze sterolen bevatten antiseptische en pijnstillende eigenschappen. De pijnstillende eigenschappen zijn vergelijkbaar met die van een aspirine. 

HormonenAloë Vera bevat 2 hormonen:
  Auxine: zorgt voor wondgenezing en heeft een anti-inflammatoire werking
  Giberelline: een groeihormoon dat de groei van nieuwe cellen stimuleert

Wist u dat:

  • Er bestaan ongeveer tweehonderd verschillende soorten Aloë-planten. Aloë Vera (Latijn voor echte Aloë) wordt als de meeste krachtige soort beschouwd. Deze plant komt oorspronkelijk uit Afrika en wordt over de hele wereld voor allerlei doeleinden gebruikt. Aloë Vera is door de eeuwen heen erkend als een zeer krachtige plant door de Grieken, Egyptenaren, Chinezen, West-Indiërs en in Amerika;
  • Ons lichaam bestaat voor bijna 75 % uit water. Koffie, thee en andere cafeïnehoudende dranken en alcohol gelden niet als water omdat ze juist een uitdrogend effect hebben op het lichaam.
Om te kunnen bestellen of onze prijzen te kunnen zien, gelieve in te loggen of je te registreren als klant.
 
Informatie:
Inhoud
473
InhoudType
ml
Aantal
1
AantalType
pieces
Wij helpen je graag verder!