De perfecte coach voor jou!
Ondersteun uw sportprsetaties door gebruik te maken van de beste producten vandaag de dag.  Vele beroemde sporters zoals, David Beckham, Messi, Kim Clijsters, Rafaël Nadal, Riis,.... gingen u voor.

Bewezen wetenschap

Het Herbalife onderzoek is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken, en is samengesteld door de wetenschappers van Herbalife, van wie sommigen zowel topsporter zijn als voedingsdeskundige. Wij weten dat sporter zijn een levensstijl is en wij begrijpen de behoeften van iedere sporter zowel een beginnende als een 24-uurs sporter.

De Herbalife sportproducten dienen een voedingskundig doel. Alle Herbalife24-producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen. Prolong, Hydrate, Rebuild Strength en Rebuild Endurance bevatten geen kunstmatige smaakstoffen. Hydrate bevat sucralose om calorieën en suiker te vermijden.

Aangezien onze 24-uurs voedingsproductlijn voor betere prestaties ontwikkeld is met de professionele sporter in gedachten, wordt elke productbatch getest op verboden stoffen zodat u onze producten volledig kunt vertrouwen.

Goede voeding kan het verschil maken tussen een plaats op de bank of in de basis.
Vraag nu een gratis bodyanalyse aan en maak kans op één maand gratis sportvoeding.
Klik op onderstaande producten voor meer informatie en klik op "nieuwe klant" of "login" om onze aantrekkelijke prijzen te weten.   1  2 3  


Wij helpen je graag verder!