De perfecte coach voor jou!

Kernvoeding glutenvrij, sojavrij, lactosevrij

Introductie van de nieuwe F1 Vrij Van Shake – vrij van gluten, lactose of soja, zodat u Herbalife’s meest populaire producten niet meer hoeft te missen. Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige erwtproteïne, essentiële micronutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld.* F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen bij het bereiken van hun gewichtsverliesdoelen. Bereik de uwe vandaag nog!

  • Ondersteund door de wetenschap: Klinische studies tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet, samen met gemiddelde beweging, effectief is voor het beheersen van het gewicht.

  • Caloriebeheersend: 228 kcal per portie (als het gemengd wordt met 250 ml sojamelk)

  • Bevat bosbes en granaatappel

  • Een F1 Vrij Van shake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.

 

HOE KAN HET U HELPEN?
Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1 Vrij Van shake helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrij gen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen.

GEBRUIK

  • Voor een sojavrije en glutenvrije shake: Meng twee eetlepels poeder (26 g) met 250 ml halfvolle koemelk

  • Voor een lactosevrije en glutenvrije shake: Meng twee eetlepels poeder (26 g) met 250 ml sojamelk

  • Voor een soja en lactose en glutenvrije shake. Meng twee eetlepels poeder (26g) met 250 ml rijstmelk, fruitsap of notenmelk.Om te kunnen bestellen of onze prijzen te kunnen zien, gelieve in te loggen of je te registreren als klant of bel +32 486 487197;
Informatie:
Inhoud
5500
InhoudType
mg
Aantal
21
AantalType
pieces
Foto('s):
Opties:
Wij helpen je graag verder!